Asfaltering

Asfaltering

När du behöver asfaltera en väg, gång eller uppfart bistår vi dig gärna med vår utrustning och vår expertis. Vi asfalterar för både större och mindre projekt där våra kunder är privatpersoner eller större företag. Vi utför också asfaltering åt kommunen när vägar behöver lappas och lagas, när skolgården behöver sig en uppdatering eller när en ny cykelväg ska göras.

Behöver du grundläggande förarbete som dränering och schaktning slår vi två flugor i en smäll och tar hand om hela alltet åt dig. Mer praktiskt än så kan det inte bli. Dessutom slipper du dyra kostnader som lätt kan skena iväg. Vi tar alltid hänsyn till dina krav och önskemål och tar fram en anpassad lösning för just dig.

KONTAKTA OSS!

En fördelaktig asfaltering

Fördelarna med att asfaltera ett gångstråk eller en uppfart är många. Ytan är helt plan och orsakar inte den friktion som andra ytor kan åstadkomma. Du slipper även att det växer upp ogräs i hålrummen. Ofta kan asfaltering tillsammans med stensättning på olika håll på tomten bli mycket snyggt och komplettera varandra på bästa sätt. Beroende på vilken funktion marken ska ha ger vi dig en lösning som fungerar.

Vi är en trygg och pålitlig partner med bred kompetens oavsett hur stort eller litet uppdraget är. När du anlitar oss behöver du varken oroa dig för miljön, kvaliteten eller tidsåtgången. Vi slarvar aldrig och slutför heller inte ett uppdrag förrän du är nöjd med resultatet.

Bra asfalt som inte spricker

Det är inte bara asfalterarna och utrustningen som ska hålla måttet – även asfalten i sig måste vara av hög kvalitet för att inte spricka och bli ful. Vi garanterar en bra och slittålig asfalt som håller i många år och som klarar av den belastning som fordras. Kort sagt betalar du för något som håller i längden, hur mycket du än kör eller går på vägen eller uppfarten. Beställ gärna en kostnadsfri offert angående asfaltering och de justeringar som är nödvändiga för arbetet.