Om Oss

Skultuna Mark AB är en nyetablerad byggfirma som är specialiserad på markarbeten. Vi hjälper både privatpersoner och företagare i trakterna runt Skultuna med små och stora projekt. Välkommen att höra av er för att få en offert för ert kommande byggprojekt.

Om oss

Under 2020 bestämde vi oss för att dra igång vår firma. Vid det laget hade vi redan hunnit skaffa oss mycket erfarenhet inom branschen och tyckte det var hög tid att starta något eget. Med rätt kompetens i grunden och många erfarenheter rika har vi möjlighet att erbjuda högkvalitativa markarbeten som uppfyller alla krav på säkerhet och kompetens. När du behöver anlita professionella hantverkare för dina markarbeten är det till oss du ska vända dig. Vi utför alla markarbeten på ett fackmannamässigt sätt, precis det som du kan förvänta dig av oss.

Vad vi gör

Det finns många olika typer av markarbeten beroende på vad man ska göra. Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi fixa markarbetet åt dig. Om du exempelvis ska bygga ett nytt hus kan vi fixa allt grundarbete till huset som källargrund, vatten och avlopp. Men vi kan även bygga en ny väg ända fram till huset så att du får en ordentlig väg att åka på istället för en eftersatt åkerväg eller i värsta fall ingen väg alls. När huset är klart kan vi komma tillbaka och ordna en garageuppfart eller uteplats.

KONTAKTA OSS!

Kontakt

Vi finns i Skultuna men antar även projekt utanför Skultuna. Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är så är du välkommen att höra av dig. Ring eller mejla för att få en offert från oss. Tillsammans går vi igenom ditt projekt på plats och utfärdar därefter en offert som är helt gratis och inte binder dig till något.