Schaktarbeten

Schaktarbeten

Schaktning är grunden för att slutresultatet ska bli tillfredsställande och att marken eller gången som avses blir stabil och slät. Med vår maskinpark schaktar vi din mark för att göra en snygg garageuppfart eller en fin väg på tomten. Vi hjälper även till med bortforsling av schaktmassorna efteråt. Med oss kan du lita på att jobbet utförs på rätt sätt.

KONTAKTA OSS!

Vi lägger en prisvärd grund till markarbetet

Tro inte att markarbeten måste kosta dyra pengar. Det behöver heller inte vara så besvärligt som du kanske hade föreställt dig. Eftersom vi utför alla delmoment inom schaktarbeten så slipper du kontakta flera aktörer, vilket både kan bli dyrt, tidskrävande och ge ett sämre resultat. Du slipper även en massa högar av schaktmassor på tomten som blir kvar i månader. Allt detta till en rimlig kostnad. Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov och låter dig slippa undan långa väntetider och långsamma projekt som kan göra dig ångerfull. Låt oss ta hand om jobbet och göra dig nöjd – självfallet med de garantier det innebär.

Varför behöver du schakta?

Det kan finnas otaliga anledningar till varför du behöver schaktning. Ligger din tomt på en sluttning och behöver planas ut på vissa ytor för att bygga en snygg terrass? Det kanske till och med behövs sprängning. Ska du lägga en garageuppfart, bygga ett hus med en bra grund att stå på, lägga ner avlopp eller kanske gäller arbetet en swimmingpool och bygget av en sådan?

Oavsett vilken anledning du har till markarbetet kan vi garantera stor kunskap och precision samt att du kommer spara pengar på projektet om du anlitar oss. Vi hjälper till med såväl förarbetet och planeringen som efterarbetet där massorna ska forslas bort och behövs dränering gör vi självklart det också – allt inom givna tidsramar.