Stensättning

Stensättning

Stensättningar är både praktiska och vackra att titta på i en trädgård eller på en tomt. De kan förekomma i gångar, vid uppfarter eller framför huset – i olika mönster och utföranden. På Skultuna Mark är vi riktigt skickliga på stensättningar av olika slag och våra stenläggare har alltid dig som kund i fokus. Noggrannhet och kompetens genomsyrar oss hela vägen.

KONTAKTA OSS!

Skapa trivsel utomhus

En vacker stensättning ökar trivselfaktorn och gör att både du och besökare känner sig välkomna. Stensättningar bäddar också för en plan yta som är lättare att gå på eller köra upp bilen på. Ett tips är att kombinera din stensättning med murar eller växter runt omkring, vilket ger en ännu finare omgivning. Vill du bolla idéer angående stensättning och vilka stentyper som passar finns vi här för att lyssna på dina önskemål och ger råd. Förvandla en trist miljö i trädgården till något uppseendeväckande!

Fler möjligheter med sten

Med alla förslag på stensättning som finns kan du skapa massor av möjligheter på din tomt, trädgård eller på din entrépassage. Våra stensättare är specialister på att lägga sten på terrasser, murar, odlingsbäddar, inramningar i trädgården samt för att märka ut rabatter och liknande. Anlita oss för parkarbeten eller för privat stenläggning. Våra kunder är alltifrån privata små aktörer till offentliga företag.

Vi kan erbjuda spännande material och olika mönster på stenläggningen som får just ditt projekt att bli riktigt unikt. Vill du ha en gammeldags stil eller ett modernt utförande? Det är du som avgör! Vi åtar oss både renoveringsprojekt där murar behöver rustas upp till nyskick, eller helt nya uppdrag där även schaktning och dränering ingår. Hör med oss så går vi vidare tillsammans! Behöver du referenser kan vi naturligtvis tillhandahålla dem så att du ska få en bättre uppfattning om vad vi gör.